Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping Veluwemeer met hond

Camping Veluwemeer met hond

 
 • Camping met jachthaven
 • Direct aan het water
 • Hondenlosloopgebieden
 

Neem uw dierenvriend mee op vakantie aan het Veluwemeer

Wilt u graag samen met uw hond op vakantie naar het Veluwemeer? Dan bent u bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek aan het juiste adres. Uw hond is onderdeel van het gezin, wij vinden het dus ook logisch dat uw dierenvriend met u mee gaat op vakantie! Boek deze vakantie een ruime kampeerplaats op onze camping aan het Veluwemeer. De omgeving van ons vakantiepark leent zich perfect voor prachtige fiets- en wandeltochten samen met uw trouwe viervoeter.

 
 
  Per kampeerplek is 1 hond toegestaan
  Mogelijkheid om buiten de camping vrij te laten
  Op het terrein dient uw hond aangelijnd te zijn
 

Ontdek onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen ⤵

 

Kamperen met uw hond aan het water

Het kan best lastig zijn om een goede camping te vinden waar uw hond wél welkom is. Kiest u ervoor om samen met uw hond te verblijven op onze camping? Dan kunt u heerlijk vertoeven op één van onze ruime kampeerplaatsen. Hier heeft u dus alle ruimte die u nodig heeft om te genieten van activiteiten samen met uw dierenvriend zoals spelen, wandelen én zwemmen. Zo haalt u niet alleen alles uit uw vakantie, maar uw hond ook! Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek beleeft u gegarandeerd een onbezorgde topvakantie! 

 

Ervaar de luxe van onze kampeerplaatsen

 • 6 ampère elektra
 • Water aan- en afvoer
 • Afwasplaats met warm water
 • Douches en toiletten op het terrein
 
 

Onze tips voor uw vakantie met hond

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt direct aan het Veluwemeer. U kunt dus direct vanuit uw tent, caravan of stacaravan het Veluwemeer in of op. Neem uw hond mee tijdens een dagje varen of maak een prachtige strandwandeling. Want wat is er nu leuker dan schelpen zoeken samen met uw dierenvriend of het spelen van strandspelletjes zoals een potje strandvoetbal! Wilt u liever de natuur ontdekken? Ga dan bijvoorbeeld op speurtocht door het bos. Wat u ook wilt, in de omgeving van onze huisdiervriendelijke camping kan het allemaal.

 
 

Surroundings

Discover the surroundings of Aqua Centrum Bremerbergse Hoek. From water activities on Lake Veluwe to fun museums and Hanseatic towns. There is plenty to do!
 

Facilities

Both young and old will not be bored for a moment at our holiday resort Aqua Centrum Bremerbergse Hoek thanks to the many family friendly facilities.
 

Ontdek alles wat u wilt weten over onze camping met hond

🐕 Zijn honden toegestaan op jullie camping?

Ja, bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is uw trouwe viervoeter meer dan welkom. Daarom bieden wij verschillende huisdiervriendelijke kampeerplaatsen. Houd er wel rekening mee dat uw hond op het terrein aangelijnd dient te zijn.

💰 Moet ik meer betalen als ik mijn hond wil meenemen?

Nee! Als uw dierenvriend meegaat op vakantie, dan zitten daar op onze camping geen extra kosten aan vast. 

🐾 Waar kan ik mijn hond uitlaten?

Geen zin om ver te moeten lopen om uw hond uit te laten? Dat hoeft ook niet! Bij de receptie kunt u een sleutel ophalen, om de deuren in het grote hek langs de camping te openen. Vanaf daar kunt u de dijk bereiken voor een wandeling met uw hond. Als alternatief kunt u via de receptie het terrein verlaten en vervolgens het nabijgelegen bos betreden om uw hond uit te laten.