Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping Veluwemeer met hond

Camping Veluwemeer met hond

  • Camping met jachthaven
  • Ontwaak aan het Veluwemeer
  • Veel fiets- en wandelmogelijkheden

Camping aan het Veluwemeer met uw hond

Wilt u op vakantie aan het Veluwemeer? En wilt u graag dat uw hond meegaat op vakantie? Dan bent u bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek aan het juiste adres. Uw hond is onderdeel van het gezin, wij vinden het dus ook logisch dat uw hond met u mee gaat op vakantie! Daarom zijn honden, groot of klein, van harte welkom bij ons vakantiepark en camping aan het Veluwemeer. Boekt u uw vakantie met hond aan het Veluwemeer bij Aqua Centrum? Dan kunt u bij ons vakantiepark een ruime kampeerplaats boeken. De omgeving van ons vakantiepark leent zich perfect voor prachtige fiets- en wandeltochten samen met uw hond. Wanneer komt u genieten op onze camping aan het Veluwemeer met hond? 

Ontdek onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen ⤵

Comfort pitch

Kamperen met uw hond aan het water

Het kan best lastig zijn om een goede camping of mooi vakantiepark te vinden waar uw hond wél welkom is. Zoals eerder benoemd is uw trouwe viervoeter bij Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen van harte welkom! Kiest u ervoor om samen met uw hond te verblijven op ons vakantiepark? Dan kunt u heerlijk vertoeven op één van onze ruime kampeerplaatsen. Dit betreft een comfortplaats met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Onze kampeerplaatsen zijn van alle luxe voorzien, zoals 6 ampère elektra en water aan- en afvoer. Tevens is er een afwasplaats met warm en koud water, een leegpunt voor een chemisch toilet en zijn er douches en toiletten op het kampeerterrein. Op onze camping met hond beleeft u een onbezorgde topvakantie! 

 

Wat te doen met uw hond op vakantie?

Ons vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer. U kunt zo vanuit uw tent, caravan of stacaravan het Veluwemeer in of het Veluwemeer op! Onze camping ligt aan het breedste deel van het Veluwemeer. Daarnaast is onze camping ook echt ingericht voor watersportliefhebbers. Zo kunt u direct vanaf het park het water op om te kitesurfen, te windsurfen, te zeilen, te zwemmen of te vissen. Heeft u een eigen boot of jetski en wilt u deze meenemen op vakantie? Ons vakantiepark beschikt over een eigen haven met maar liefst 500 ligplaatsen. Maak vanaf onze camping aan het Veluwemeer met uw hond prachtige wandelingen. Struin samen langs het schitterende water en ontdek de bijzondere Oostvaardersplassen. 

 

Faciliteiten bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek:

✤ Uniek zandstrand aan het Veluwemeer

✤ Strandpaviljoen Bremerbaai 

✤ Bootverhuur

✤ Recreatieteam (schoolvakanties)

✤ Sanitair gebouw met wasserette 

✤ Diverse horecagelegenheden

 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen over een camping met hond

 

🌊 Wat is een gezellige camping aan het Veluwemeer met hond?

Dat is natuurlijk Aqua Centrum Bremerbergse Hoek! Hier verblijft u op een kampeerplaats met een schitterend uitzicht over het Veluwemeer. Op de kampeerplaats is één huisdier toegestaan. Een verblijf op onze camping biedt een unieke combinatie van rust, ontspanning en avontuur. Geniet samen met uw hond van een heerlijke vakantie in Biddinghuizen

🐾 Wat kan ik zoal doen op vakantie met mijn hond aan het Veluwemeer?

De omgeving van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt tal van mogelijkheden. Enerzijds vindt u er mooie natuur en anderzijds zijn er tal van recreatieve mogelijkheden. U kunt er onder andere fietsen, wandelen en vissen. Daarnaast liggen er gezellige vissersplaatsen in de buurt, zoals Harderwijk en Elburg. Deze zijn zeker een bezoekje waard!

🐕 Op welke kampeerplaats aan het Veluwemeer is mijn hond welkom?

Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is uw hond meer dan welkom. Vanuit uw kampeerplaats heeft u een betoverend uitzicht over het Veluwemeer. Ziet u het al voor zich? U komt 's ochtends uw tent uit en u kijkt direct uit over het rustgevende water van het Veluwemeer! Dat is pas genieten van de vakantie. Daarnaast zijn de kampeerplaatsen van alle luxe voorzien, zoals elektriciteit en water aan- en afvoer.